Kiemelt ajánlatok

Elisabeth apartman

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Puskás Vendégház és Családi Pince

Szalóki Üdülőház

Két Jóbarát Apartmanház

Garzó Tanya Vendégház

Spirit Apartman

Platán Panzió

Legénd Üdülőfalu

Margaréta Apartman Ház

Életfa vendégház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Fekete Macska Panzió

Hanga Vendégház

Kőtenger Panzió

Csali Vendégház Tisza-tó

Balogh-Szatmári Kúria

Bónom-zugi nyaraló

Szőlőskert Vendégház

Fejér megye, Vajta, József Attila utca 3.

Autentikus parasztház két külön lakóegységgel, és faház Mezőföld szívében

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: 0630/979 1365
Mobil:
E-mail cím: azitop@azitop.hu
Weboldal: www.azitop.hu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk a Mezőföld szívében kínál kellemes kikapcsolódási lehetőséget mindazok számára, akik autentikus falusi környezetben akarják eltölteni szabadidejüket. Vajta egy kis fürdőfalu, melynek termálfürdője hosszú évek óta várja a gyógyturizmus és a fürdőturizmus kedvelőit. Szálláshelyünk a termálfürdőtől 400 m-re helyezkedik el.

Van egy autentikus parasztházunk két külön lakóegységgel, és két (2x3+2) fő elhelyezésére alkalmas faházunk. Lehetőség van még sátorozásra is.

A Szőlőskert vendégház 4 napraforgós besorolását annak köszönheti, hogy vendégeinket ingyenesen igénybe vehető úszómedence, jakuzzi és sporthorgászatra alkalmas tó várja. A WC-k és a fürdők a kor elvárásainak maximálisan megfelelve lettek kialakítva, így azokat mozgáskorlátozott vendégeink is kényelmesen használhatják. Mindezek mellett a vendégházhoz tartozik szauna, röplabdapálya, illetve kosárlabdapalánk. Csendes, nyugodt falusias környezet, saját halastóval, nagy területtel, pihenő helyekkel, bográcsolási és grillezési lehetőséggel. Parkoló hely a ház előtt és az udvarban.

A vendégházhoz tartozó kiterjedt füves placcon a vendégek lovagolhatnak, és igény szerint íjászkodhatnak is. A gyerekeknek EU szabványos játékokkal (hinták, csúszda, mászóvár), kistraktorral, gyerek quaddal segítjük feledhetetlenné tenni az itt töltött időt.

Környék, programlehetőségek:

Vajta remek élményt kínál azoknak, akik a természet lágy ölén, túrázással, biciklizéssel (ehhez kerékpár korlátozott számban kölcsönözhető nálunk) akarják tölteni pihenésüket. A településen keresztülhalad több turistaút (a zöld és a piros), illetve annak határában található a Dél-Mezőföld Tájvédelmi körzet sajátos és sok szempontból egyedi flórájával és faunájával. Látogasson el hozzánk és töltse el nyaralását Magyarország ezen apró, de épp ezért barátságos településén.


   


Vissza a kereséshez »